tankekaoset

Ikke la frykten styre. En muslim er muslim, ikke terrorist.

Jeg traff visst en nerve med overskriften min i går for jeg har ikke hatt så mange lesere på en dag før. Terror er noe som berører oss alle, og det er dessverre mye av det rundt om i verden slik dagens samfunn har blitt. Det som er viktig å huske på er at det ikke er en folkegruppe/religion som utfører disse utenkelige handlingene, men ekstremister som utgjør en brøkdel av for eksempel det muslimske samfunn.

Jeg så noe på nyhetene for noen år siden som traff meg rett i hjerterota, det var en ung jente som ble intervjuet etter ett angrep ett sted

Det er ikke en muslim som har gjort dette, det er en terrorist

Jeg synes det var så sårt og vakkert beskrevet, og det er viktig å huske på. Vi mennesker har lett for å dømme, og kanskje er det redsel som styrer oss, men en persons handling må ikke mate frykten for ett helt folkeslag.

Dette vises i mange forskjellige settinger og det som går igjen er at det som er "annerledes" er farlig.

Jeg er jo foreksempel annerledes enn den A4jenta - kroppen min er dekket av tatoveringer, arr og piercinger og det hjelper kanskje ikke på at håret mitt er turkist. Jeg har opplevd flere ganger at folk dømmer meg her og der uten at det de antar er i nærheten av sannheten. Jeg anser meg selv som rimelig snill, jeg har aldri prøvd narkotika, jeg drikker jo ikke alkohol en gang. Jeg er ikke kriminell, og jeg er ikke aggressiv.

Jeg er familiekjær, dyreelsker, fargeglad og omtenksom, veganer, kreativ, bamseavhengig og snill, noe som er langt i fra det som kanskje kan være førsteinntrykket folk får når de ser meg.

Ikke la frykten styre, vær åpen for det som er annerledes enn deg selv.

Dagens visdomsord avslutter her, vi snakkes snart.

Lag en fin dag💚

Klem Håp

#annerledes #fremmedfrykt #muslim #dømme #åpenhet #godhet #tatoveringer #førsteinntrykk #redsel #uvitenhet #tenkdegom #håp #omtanke #tilettertanke #terror #terrorist #verden

3 kommentarer

Rolf Aage

26.06.2017 kl.08:13

Jeg møtte en muslim i går som sa han hadde hele koranen på dvd.

Jeg spurte om han kunne brenne en til meg.

Det var da helvete begynte...

Misantrop

26.06.2017 kl.10:41

Se denne videoen å se om du klarer å tenke det samme igjen;

https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8

Sarah Nazeem

26.06.2017 kl.11:39

Jaaa!!! :)

<3

Skriv en ny kommentar

tankekaoset - et psykt innblikk

tankekaoset - et psykt innblikk

26, Ålesund

Det er langt og lenge siden Mørket kom og tok meg til fange, mens andre ungdommer hadde dager fylt med glede hadde jeg en regnsky over hodet og det har preget meg mye. Jeg har vært psykisk syk over halve livet mitt, og trodde ikke jeg kom til å fylle tretten år en gang, men nå er jeg her, 23 år gammel og klar for å kjempe videre mot en bedre hverdag og et bedre liv. Se under "OM TANKEKAOSET" øverst til venstre for å lese mer om meg og min historie. Here we go.. Bloggen. Dette er min måte å hjelpe meg selv på, min måte å få ut litt av kaoset som herjer på innsiden og ødelegger mye.


Design avUlrikke

Follow on Bloglovin
hits